arrangementen bedrijfsuitje in Zeeland

Leukste vrijgezellenfeest van Zeeland

Een dag met de vrijgezel op de e-chopper is het ideale vrijgezellenfeestje. Je rijdt met de e-chopper op een maximale snelheid van 25 km/u, langs uitgestippelde routes of je kiest zelf een route. In een heerlijke rit door de buitenlucht kan de vrijgezel nog even alle zorgen voor de trouwdag van zich afblazen. Bovendien rijd je milieuvriendelijk en geruisloos op de e-chopper door de elektrische aandrijving. Maak er een gezellige vrijgezellenavond in Zeeland of vrijgezellenmiddag in Zeeland van. Voor de e-chopper heb je minimaal een AM-rijbewijs nodig. Als je geen rijbewijs hebt, kan je kiezen voor een e-fatbike. Dit is een stoere elektrische fiets die het uiterlijk heeft van een e-chopper. Bekijk alle voertuigen door op de knop hieronder te klikken:

Speciale solextocht met jouw vrijgezellenfeest in Zeeland

Buitenom de e-chopper en e-fatbike, bieden wij ook solexen aan waarop je van de buitenlucht kunt genieten. Voor de vrijgezel hebben we zelfs een speciale solex met leuke borden. Daarbij komen prachtige solexroutes die uitgestippeld zijn voor jouw vrijgezellenfeest. Bekijk ons arrangement voor vrijgezellenfeesten eens of boek direct:

Vrijgezellenfeest aan zee

Als onderdeel van de heerlijke toertocht hoort er bij een vrijgezellenfeest natuurlijk ook een stop bij een terras of restaurant. Wij kunnen in overleg met jullie een arrangement samenstellen. Zo koers je heerlijk langs zee en langs de kust en kunnen jullie op het terras genieten van het vrijgezellenfeest in Zeeland.

Bezorging door heel Zeeland
Met de e-chopper door de Zeeuwse natuur

Jouw ronde in Zeeland op jouw vrijgezellenfeest Zeeland

Kies vanaf welk startpunt jullie willen vertrekken. Kies bijvoorbeeld voor Middelburg, Vlissingen of Heinkenszand. Vanaf deze locaties bieden wij voorgestelde routes aan. Ook kan je makkelijk starten vanaf de locaties Hoedekenskerke, Yerseke, Kortgene, Serooskerke, Sluis en Breskens.

Vele gezellige routes

Vanaf de startpunten zijn verschillende routes uitgestippeld, waarmee jij kunt genieten van de Zeeuwse natuur en de Zeeuwse kust. Langs alle routes zijn voldoende horecagelegenheden te vinden voor een hapje of drankje. Houd er rekening mee dat je een voertuig aan het besturen bent. Hierbij gelden dezelfde alcoholregels als bij het besturen van een auto.

Eigen routes rijden in en buiten Zeeland

Er is ook een mogelijkheid om een eigen route op een zelf uitgekozen locatie te volgen. Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij een haal- en bezorgservice. Dit is wel afhankelijk van de modellen, de aantallen en de wensen van de klant. Voor een levering binnen Zeeland wordt €95,- in rekening gebracht. Voor bezorging buiten Zeeland is dat minimaal €150,- afhankelijk van de modellen, de aantallen en de wensen van de klant. De leveringen buiten Zeeland moeten ruim van tevoren worden aangevraagd. Koers dan heerlijk door de buitenlucht op jouw eigen route. Houd er tijdens deze eigen route wel rekening mee dat de e-chopper een actieradius van 50 kilometer heeft.

Grote groep voor vrijgezellenfeest Zeeland

Ook voor de grotere vriendenkringen hebben wij voldoende e-choppers. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat iemand niet mee kan doen. Wij kunnen aan groepen tot en met 150 personen e-choppers leveren.

Geniet van Zeeland op jouw vrijgezellenfeest

Tijdens het vrijgezellenfeest in Zeeland kan je genieten van de mooie Zeeuwse natuur en van de vele horecagelegenheden. Zo kun je de vrijgezel nog een keer in het zonnetje (of voor schut) zetten. Dat allemaal doe je op een e-chopper, e-fatbike of solex waarmee je lekker door Zeeland kunt rijden.

Kies voor een vrijgezellenfeest op de e-chopper in Zeeland. Bekijk ons vrijgezellenarrangement op de website en boek direct. Neem contact met ons op en wij beantwoorden met alle plezier jullie vragen.

Bezorging door heel Zeeland