Op zoek naar een sportieve en stoere manier om Zeeland te gaan verkennen? Huur dan een E-fatbike en ontdek al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Voor het huren van een E-fatbike is geen rijbewijs vereist. Boeken, opstappen en gaan!

Kenmerken E-fatbike

  • €35,- vanaf 09:30 tot 12:30
  • €37,50 vanaf 13:00 tot 17:00
  • €50,- vanaf 09:30 tot 17:00
  • Bezorging op locatie mogelijk
  • Incl. gratis helm 
  • Sterke en stille trapondersteuning
  • Actieradius max. 50 km
  • Geen rijbewijs vereist

Boek jouw E-fatbike

Klik op één van de onderstaande opstappunten om jouw E-fatbike avontuur te starten!

Vragen over de E-fatbike?

Nee, de E-fatbike wordt gezien als een elektrische fiets en dus is een helm niet verplicht. Mocht je wel een helm willen gebruiken kan dat natuurlijk! Deze krijg je, inclusief haarnetje, gratis mee en worden regelmatig door een antibacteriële-stoommachine gereinigd.

Nee, omdat de E-fatbike als normale fiets wordt gezien kan je deze besturen zonder rijbewijs.

Voor het besturen van de E-fatbike hebben wij geen minimumleeftijd. Wel adviseren wij een minimumleeftijd van 14 jaar.  

De maximumsnelheid is 25 km/h.

Het tarief voor het huren van een E-fatbike huren is €35,- voor de ochtend, €37,50 voor de middag en €50,- voor een hele dag. 

Met de E-fatbike kan je ongeveer 50 km fietsen voordat de accu leeg is. Hierna kan je blijven fietsen maar zal dat iets zwaarder gaan.

Wij hebben verschillende routes zorgvuldig uitgestippeld. Hiermee ontdek je zonder zorgen de mooiste bezienswaardigheden in de buurt van het opstappunt. Je kan ook zelf een route maken en deze volgen. De keuze is aan jezelf!

Ja, wij kunnen kinderzitjes achterop de E-fatbike monteren. Wij adviseren hierbij een minimumleeftijd van twee jaar.

Nee, wij rekenen voor geen een van onze voertuigen borg.

Kijk bij onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden op uw vragen.

Toch liever iets anders proberen?

E-chopper huren Zeeland

E-chopper

Net als een scooter alleen dan elektrisch! Verreweg het meest geliefde voertuig door de stille motor, grote accu en stoere uitstraling.

E-bike huren Zeeland

E-bike

Met een E-bike kan je in alle rust Zeeland gaan ontdekken. Net als op een normale fiets, maar dan net wat gemakkelijker!

Solex Huren Zeeland-min

Solex

Ben jij meer old-school? Wil je graag de geur van benzine ruiken terwijl je Zeeland ontdekt? Kies dan voor de Solex!

Fatbike Funbikes Zeeland

Waarom een E-fatbike huren?

De E-fatbike is dé ideale manier om Zeeland te ontdekken als je geen rijbewijs hebt. Of als je opzoek bent naar een sportieve manier om veel kilometers te maken door de provincie. De trapondersteuning van de E-fatbike ondersteunt je tot 25 km/h en zo rij je snel van het ene dorp naar de volgende. Op de E-fatbike hoef je geen helm te dragen maar mocht je dat wel willen neem je er gratis eentje mee. Met onze gratis routes ontdek je binnen no-time al het moois dat Zeeland te bieden heeft! 

Wat is een E-fatbike?

Een E-fatbike is hetzelfde als een E-bike maar dan met grote, dikke banden. Om vooruit te bewegen zal je moeten fietsen net als een normale fiets. Echter versnelt de elektrische ondersteuning de E-fatbike tot 25 km/h. Zo is de E-fatbike een millieuvriendelijke, gemakkelijke manier van reizen. Door de brede banden rij je ook nog eens een stuk comfortabeler over oneven terrein. 

E-fatbike, alternatief van de E-chopper

Waarom Funbikes Zeeland?

Wij van Funbikes Zeeland helpen onze klanten al jaren lang het mooiste van Zeeland te ontdekken. Vragen over de mooiste route? Speciale wensen bij uw bedrijfsuitje? Wij denken graag met u mee. Zo bieden wij niet alleen een persoonlijke service, maar ook:

Compleet ontzorgd

Wij regelen alles voor een ontspannen dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel genieten van de rust op een E-fatbike

Bijzondere routes

Ontdek Zeeland
op zijn mooist

Op locatie

Start jouw route op iedere locatie binnen Zeeland