Wil jij met de wind door je haren, op een E-chopper, Zeeland verkennen? Zoek dan niet verder. Een E-chopper is dé ideale manier om al het moois dat Zeeland te bieden heeft te ontdekken. Met het huren van een E-chopper in Zeeland ben je verzekerd van een perfect dagje uit!

Kenmerken E-chopper

  • €35,- vanaf 09:30 tot 12:30
  • €37,50 vanaf 13:00 tot 17:00
  • €50,- vanaf 09:30 tot 17:00
  • Tot 250 E-choppers beschikbaar
  • Bezorging op locatie mogelijk
  • Inclusief gratis helm
  • Actieradius max. 50 km
  • Rijbewijs AM vereist

Boek jouw E-chopper

Klik op één van de onderstaande opstappunten om jouw E-chopper avontuur te starten!

Vragen over de E-chopper?

Ja, omdat de E-chopper als snorscooter wordt gezien is het dragen van een helm verplicht. Deze krijg je, inclusief haarnetje, gratis mee en worden regelmatig door een antibacteriële-stoommachine gereinigd.

Ja, voor het rijden met een E-chopper moet je in het bezit zijn van een rijbewijs A, B of AM. Heb je geen rijbewijs? Geen probleem, wij bieden de E-fatbike als alternatief. Deze is net zo snel als een E-chopper en is dus goed te combineren.

De minimumleeftijd voor het besturen van een E-chopper is 16 jaar. Voor personen onder de 16 jaar hebben we de E-fatbike als alternatief. E-fatbikes houden E-choppers makkelijk bij qua snelheid en zijn dus goed te combineren. 

De maximumsnelheid is 25 km/h.

Het tarief voor het huren van een E-chopper huren is voor de ochtend €35,- voor de middag €37,50 en voor een hele dag €50,-.

De E-chopper heeft een bereik van maximaal 50 km. 

Wij hebben verschillende routes zorgvuldig uitgestippeld. Hiermee ontdek je zonder zorgen de mooiste bezienswaardigheden in de buurt van het opstappunt. Je kan ook zelf een route maken en deze volgen. De keuze is aan jezelf!

Ja, wij kunnen kinderzitjes achterop én voorop de E-chopper monteren. Achterop adviseren wij een leeftijd tussen de twee en de vijf jaar. Voorop adviseren wij een leeftijd van 9 maanden tot twee jaar.

Wij hebben 250 E-choppers beschikbaar. Deze kunnen wij allemaal op locatie afleveren!

Nee, wij rekenen voor geen een van onze voertuigen borg.

Kijk bij onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden op uw vragen.

Toch liever iets anders proberen?

Fatbike Funbikes Zeeland

E-fatbike

De E-fatbike is het stoere broertje van de E-bike. Met zijn grote, dikke banden kan je gemakkelijk over elk terrein fietsen. 

E-bike huren Zeeland

E-bike

Met een E-bike kan je in alle rust  Zeeland gaan ontdekken. Net als op een normale fiets, maar dan net wat gemakkelijker!

Solex Huren Zeeland-min

Solex

Ben jij meer old-school? Wil je graag de geur van benzine ruiken terwijl je Zeeland ontdekt? Kies dan voor de Solex!

E-chopper huren Zeeland

Waarom een E-chopper huren?

Een E-chopper is dé ideale manier om rond te trekken in Zeeland. Zo kan je vanaf negen verschillende startpunten een route tot wel 50km rijden. Met een maximum snelheid van 25 km/h rijdt je snel van de ene mooie stad naar het volgende pittoreske dorpje. Weet je niet hoe je moet rijden? Volg dan een van onze zorgvuldig uitgestippelde routes door Zeeland. De E-choppers zijn makkelijk te besturen en met de gratis bijgeleverde helm kan je zorgeloos op pad gaan!

Wat is een E-chopper?

Een E-chopper is een normale scooter maar dan elektrisch! Hierdoor is het een millieuvriendelijke manier om te reizen. Ook maakt hij bijna geen geluid wat een stuk aangenamer is. E-choppers zijn door hun elektrische aandrijving ook nog eens een stuk comfortabeler dan hun door benzine-aangedreven broertje. Helm op, opstappen en gaan!

Funbikes-Zeeland-E-chopper-verhuur

Waarom Funbikes Zeeland?

Wij van Funbikes Zeeland helpen onze klanten al jaren lang het mooiste van Zeeland te ontdekken. Vragen over de mooiste route? Speciale wensen bij uw bedrijfsuitje? Wij denken graag met u mee. Zo bieden wij niet alleen een persoonlijke service, maar ook:

Compleet ontzorgd

Wij regelen alles voor een ontspannen dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel genieten van de rust op een E-chopper

Bijzondere routes

Ontdek Zeeland
op zijn mooist

Op locatie

Start jouw route op iedere locatie binnen Zeeland