Wil jij met de wind door je haren Zeeland verkennen? Zoek dan niet verder. Met een E-bike ontdek je op een comfortabele en gemakkelijke manier de provincie. Volg een van de gratis routes en zie wat Zeeland jou te bieden heeft!

Kenmerken E-bike

  • €30,- vanaf 09:30 tot 17:00
  • Bezorging op locatie mogelijk
  • Incl. gratis helm
  • Actieradius max. 50 km
  • Geen rijbewijs vereist

Boek jouw E-chopper

Klik op één van de onderstaande opstappunten om jouw E-chopper avontuur te starten!

Vragen over de E-bike

Nee, op een E-bike hoef je geen helm op. Mocht je wel een helm willen gebruiken kan dat natuurlijk! Deze krijg je, inclusief haarnetje, gratis mee en worden regelmatig door een antibacteriële-stoommachine gereinigd.

De minimumleeftijd voor het besturen van een E-chopper is 16 jaar. Voor personen onder de 16 jaar hebben we de E-fatbike als alternatief. E-fatbikes houden E-choppers makkelijk bij qua snelheid en zijn dus goed te combineren. 

De maximumsnelheid is 25 km/h.

Het tarief voor het huren van een E-bike is €30,- voor een hele dag.

Met de E-bike heb je een actieradius van maximaal 50 km. 

Wij hebben verschillende routes zorgvuldig uitgestippeld. Hiermee ontdek je zonder zorgen de mooiste bezienswaardigheden in de buurt van het opstappunt. Je kan ook zelf een route maken en deze volgen. De keuze is aan jezelf!

Ja, wij kunnen kinderzitjes achterop de E-bike monteren. Wij adviseren hierbij een minimumleeftijd van twee jaar.

Nee, wij rekenen voor geen een van onze voertuigen borg.

Kijk bij onze veelgestelde vragen voor meer antwoorden op uw vragen.

Toch liever iets anders proberen?

Fatbike Funbikes Zeeland

E-fatbike

De E-fatbike is het stoere broertje van de E-bike. Met zijn grote, dikke banden kan je gemakkelijk over elk terrein fietsen. 

E-chopper huren Zeeland

E-chopper

Net als een scooter alleen dan elektrisch! Verreweg het meest geliefde voertuig door de stille motor, grote accu en stoere uitstraling.

Solex Huren Zeeland-min

Solex

Ben jij meer old-school? Wil je graag de geur van benzine ruiken terwijl je Zeeland ontdekt? Kies dan voor de Solex!

E-bike huren Zeeland

Waarom een E-bike huren?

Met een E-bike ontdek je Zeeland op een ontspannen manier. Zo kan je vanaf negen verschillende startpunten een route tot wel 50km rijden. Met een maximum snelheid van 25 km/h rijdt je snel van de ene mooie stad naar het volgende pittoreske dorpje. Weet je niet hoe je moet rijden? Volg dan een van onze zorgvuldig uitgestippelde routes door Zeeland. Liever je eigen plan trekken? Geen probleem. Bepaal je eigen route en zie wat Zeeland jou te bieden heeft!

Wat is een E-bike?

Een E-bike is een normale fiets maar dan met elektrische trapondersteuning! Dit betekent dat jouw trapbeweging ondersteund wordt. Je kan dus met minder moeite meer afstand kan afleggen. De E-bike wordt met een volle accu afgeleverd en daardoor kan je tot wel 50 km fietsen. Op de ondersteuning zit een begrenzing van 25 km/h, hierboven schakelt de ondersteuning zichzelf uit.

E-bike huren Zeeland

Waarom Funbikes Zeeland?

Wij van Funbikes Zeeland helpen onze klanten al jaren lang het mooiste van Zeeland te ontdekken. Vragen over de mooiste route? Speciale wensen bij uw bedrijfsuitje? Wij denken graag met u mee. Zo bieden wij niet alleen een persoonlijke service, maar ook:

Compleet ontzorgd

Geniet van een ontspannend dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel en milieuvriendelijk genieten

Bijzondere routes

Ontdek Zeeland
op zijn mooist

Arrangementen

Maatwerk voor zowel bedrijven als particulieren