Om op een E-chopper of solex te rijden, heb je minimaal een bromfietsrijbewijs (AM) nodig. Als je een autorijbewijs of motorrijbewijs hebt, beschik je standaard over een bromfietsrijbewijs. Voor de E-fatbike is géén rijbewijs nodig. 

Onze Solexen en e-choppers worden na iedere rit nagelopen en bijgetankt of opgeladen. Toch kan het weleens voorkomen dat u te maken krijgt met pech. In geval van pech kunt u altijd bellen met 06-23547844. Wij komen dan zo snel mogelijk ter plaatse met vervangend vervoer.

Bij slechte weersvooruitzichten kunt u tot 24 uur van tevoren uw reservering telefonisch omboeken. Wilt u uw reservering annuleren? Dat kan tot 48 van tevoren geheel kosteloos. Daarna zijn wij genoodzaakt om 20% van het boekingsbedrag in rekening te brengen.

Bij de opstapplek in Heinkenszand (Heinkenszandseweg 56a) is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Eventueel kunnen we de parkeergelegenheid afsluiten zodat er niemand bij uw auto kan als niemand aanwezig is bij het opstappunt. 

Wij gaan er vanuit dat je op een verantwoordelijke manier omgaat met de gehuurde voertuigen. Daarom verwachten wij dat de voertuigen in goede staat worden teruggebracht. Daarom rekenen wij geen borgkosten. 

Als u een eigen route wilt volgen op een locatie naar wens, dan is dat mogelijk. Voor groepen vanaf 15 personen (afhankelijk van modellen, aantallen en wensen) hebben wij een haal- en brengservice. Wil je de voertuigen binnen Zeeland laten bezorgen/afhalen? Dan brengen wij hiervoor € 95,- in rekening. Voor bezorging buiten Zeeland brengen wij minimaal € 150,- in rekening, afhankelijk van aantallen en wensen. 

De standaard opstaplocatie is op ons eigen terrein aan de Heinkenszandseweg 56a in Heinkenszand. Hier is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor grotere groepen.

Alle voertuigen worden met een volle accu met u meegegeven. Met een volle accu kunt u bij gemiddeld gebruik zo’n 50 kilometer afleggen.

Onze routes zijn korter dan 50 kilometer, dus je kunt bij normaal gebruik de hele route uitrijden zonder onderweg bij te laden. 

Je kunt onze E-choppers en solexen huren voor een ochtend, middag of een hele dag. 

Heb je een E-chopper of solex gehuurd voor de ochtend? Dan kun je tussen 9.30 uur en 12.30 uur het eiland verkennen. Heb je een e-chopper of solex gehuurd voor de middag? Dan kun je tussen 13.00 uur uur en 17.00 uur gebruik maken van jouw vervoersmiddel. Als je de hele dag hebt gereserveerd, dan kun je tussen vanaf 9.30 uur je route starten en voor 17.00 uur je weer melden bij het opstappunt in Heinkenszand.

Al onze voertuigen zijn geschikt voor 1 volwassene per voertuig. Het is echter wel mogelijk om op onze E-choppers een kinderzitje te plaatsen voor de allerkleinste. Ook kunnen we voetsteuntjes monteren voor de grotere kinderen.

Er worden vanaf onze startlocatie in Heinkenszand diverse routes aangeboden. U kunt echter ook uw eigen route samenstellen. 

Het is ook mogelijk om een eigen startlocatie met ons af te stemmen. Hiervoor gelden aanvullende aflever-/ophaalkosten

Compleet ontzorgd

Wij regelen alles voor een ontspannen dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel genieten van de rust op een E-chopper

Bijzondere routes

Ontdek Zuid-Beveland
op zijn mooist

Op locatie

Start jouw route op iedere locatie binnen Zeeland