Huur een E-chopper in Vlissingen en start jouw avontuur door Zeeland. Maak een mooie route langs de Noordzee en ontdenk wat Walcheren jou te bieden heeft!

Heb je vragen over de voertuigen, het boeken of de mogelijkheden? Bekijk de veelgestelde vragen en lees de spelregels. Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Adresgegevens:

StagWheelz Loods11
Visserijkade 25
4382 ZA Vlissingen

Je parkeert hier gratis!

Openingstijden:

ma: 09:30 – 17:00
di: 
09:30 – 17:00
wo: 
09:30 – 17:00
do: 
09:30 – 17:00
vr: 
09:30 – 17:00
za: 
09:30 – 17:00
zo: 
09:30 – 17:00

Beschikbare voertuigen:

E-chopper
E-fatbike
E-bike

Ontdek Vlissingen

Neem tijdens je tocht een stop bij één van de horecagelegenheden of bezienswaardigheden die de omgeving van Vlissingen te bieden heeft. 

Bezienswaardigheden in Vlissingen

Ontdek de prachtige bezienswaardigheden van Vlissingen tijdens een ontspannen tocht over de Boulevard. Terwijl je langs de kust fietst, geniet je van het uitzicht over de Westerschelde en zie je de rijke geschiedenis van Vlissingen, waaronder het standbeeld van Michiel de Ruyter. De stad herbergt ook diverse historische gebouwen, zoals de Sint Jacobskerk, die stamt uit het jaar 1300 en te bewonderen is op de oude markt in Vlissingen.

Horecagelegenheden in Vlissingen

Er zijn veel horecagelegenheden in Vlissingen te vingen: geniet van een hapje en drankje met een prachtig uitzicht op de Westerschelde bij De Gevangentoren aan de Boulevard. Dit restaurant, gevestigd in een historische toren, staat bekend om zijn gevarieerde menu met heerlijke visgerechten en lokale specialiteiten. Voor een gezellige plek in het hart van Vlissingen, biedt Café De Concurrent op de Oude Markt een ontspannen sfeer en een diverse menu, waardoor het een populaire keuze is voor zowel lokale bewoners als bezoekers.

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.