Start jouw avontuur door Zeeuws-Vlaanderen en huur een E-chopper in Sluis. Ontdek wat Zeeland voor moois te bieden heeft op een leuke en unieke manier!

Heb je vragen over de voertuigen, het boeken of de mogelijkheden? Bekijk de veelgestelde vragen en lees de spelregels. Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Adresgegevens:

Camping Meidoorn
Hoogstraat 68
4525 LA Sluis

Je parkeert hier gratis!

Openingstijden:

ma: 09:00 – 18:00
di: 09:00 – 18:00

wo: 09:00 – 18:00

do: 09:00 – 18:00

vr: 09:00 – 18:00

za: 09:00 – 18:00

zo: 
10:00 – 18:00

Beschikbare voertuigen:

E-chopper
E-fatbike
E-bike

Routes

Maak je eigen route!

Ontdek Sluis

Neem tijdens je tocht een stop bij één van de horecagelegenheden of bezienswaardigheden die de omgeving van Sluis te bieden heeft. 

Bezienswaardigheden rondom Sluis

Sluis is een bekend, toeristisch en historisch stadje waar je tijdens je verkenning verschillende indrukwekkende gebouwen kunt bewonderen. Het Belfort van Sluis is een opvallend stadhuis met vier hoektorentjes en in het midden een vierkante toren. Dit prachtige bouwwerk, deels opgetrokken uit natuursteen, fungeert tegenwoordig als museum. Een andere absolute aanrader is een bezoek aan de historische stadswallen en stadspoorten. Sluis was ooit een vestingstadje, en je kunt nog steeds diverse overblijfselen van zowel de Oostpoort als de Westpoort bewonderen.

Horecagelegenheden rondom Sluis

Voor een smakelijke ervaring zijn de horecagelegenheden in het bruisende hart van Sluis absoluut een aanrader. Hier kun je niet alleen genieten van een kop koffie, een uitgebreide lunch of een gezellig borreltje, maar het is ook een perfecte plek om even een korte pauze te nemen tijdens je reis. De gevarieerde menukaart biedt een ruime keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.