Start jouw avontuur door Walcheren en huur een E-chopper in Middelburg. Ontdek wat Zeeland voor jou in petto heeft op een unieke en leuke manier!

Heb je vragen over de voertuigen, het boeken of de mogelijkheden? Bekijk de veelgestelde vragen en lees de spelregels. Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Adresgegevens:

Zeeland Aanhangwagens
Uijterschootweg 22
4338 PN Middelburg

Je parkeert hier gratis!

Openingstijden:

ma: 08:00 – 17:00
di: 08:00 – 17:00

wo: 08:00 – 17:00

do: 08:00 – 17:00

vr: 08:00 – 17:00

za: 
08:00 – 12:00
zo: 
gesloten

Beschikbare voertuigen:

E-chopper
E-fatbike
E-bike

Ontdek Middelburg

E-chopperen in Middelburg is leuk om dat er in Middelburg een rijke historie kent en een gevarieerd centrum heeft. Middelburg is een prachtige historische stad in Zeeland. Met een e-chopper kun je gemakkelijk door de smalle straatjes en sfeervolle steegjes van de stad rijden, terwijl je geniet van de prachtige architectuur en historische bezienswaardigheden. Houdt hierbij wel rekening met de verkeersregels die gelden voor de E-chopper. Met een E-chopper kun je op je eigen tempo rondrijden en stoppen waar je maar wilt. Je kunt gemakkelijk afstappen om foto’s te maken, even een winkel in het centrum binnen te gaan of heerlijk te ontspannen op één van de vele terrassen die Middelburg kent. Hiervoor ben je op het marktplein of de terrassen die grenzen aan plein 40 op het juiste adres!

 

Bezienswaardigheden Middelburg

Neem deze bezienswaardigheden mee op je route als je Middelburg wilt ontdekken:

De Abdij van Middelburg is een imposant middeleeuws gebouwencomplex in het hart van de stad. Het bestaat uit verschillende gebouwen, waaronder de Lange Jan (een 90 meter hoge toren die je kunt beklimmen voor een prachtig uitzicht), de Abdijkerken en het Zeeuws Museum. Het is een belangrijk historisch en cultureel centrum van Middelburg.

Het Marktplein is het centrale plein van Middelburg, omringd door prachtige historische gebouwen en vele horecagelegenheden. Het stadhuis van Middelburg is een opvallend gebouw aan het Marktplein, met zijn imposante gevel en klokkentoren.

Horecagelegenheden Middelburg

Middelburg heeft een charmant netwerk van historische straten en grachten die je kunt verkennen. De Lange Delft is een populaire winkelstraat met historische gebouwen en gezellige cafés. De Kuiperspoort, met zijn karakteristieke poortgebouw, en de Vismarkt zijn ook een bezoek waard.

Op E-chopper afstand van Middelburg bevind zich Veere, een charmant historisch stadje aan het Veerse Meer. Het heeft een rijke maritieme geschiedenis en is bekend om zijn schilderachtige straatjes, historische gebouwen en de imposante Grote Kerk. Maak een rit langs de jachthaven, bezoek het stadhuismuseum, geniet van het uitzicht over het water én (niet onbelangrijk) pak een terras of haal een ijsje bij één van de horecagelegenheden.

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.