Start jouw unieke tour door Zeeland en huur een E-chopper in Kortgene. Volg bijvoorbeeld de Zuid-Beveland en ontdek wat Zeeland je te bieden heeft!

Heb je vragen over de voertuigen, het boeken of de mogelijkheden? Bekijk de veelgestelde vragen en lees de spelregels. Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Adresgegevens:

Delta Marina
Veerdam 3
4484 NV Kortgene

Je parkeert hier gratis!

Openingstijden:

ma: 09:00 – 17:00
di: 09:00 – 17:00

wo: 09:00 – 17:00

do: 09:00 – 17:00

vr: 09:00 – 17:00

za: 09:00 – 17:00

zo: 
gesloten

Beschikbare voertuigen:

E-chopper
E-fatbike
E-bike

Ontdek Kortgene

Neem tijdens je tocht een stop bij één van de horecagelegenheden of bezienswaardigheden die de omgeving van Kortgene te bieden heeft. 

Bezienswaardigheden Kortgene

Voor een ontspannen sfeer is de Jachthaven Delta Marina aan het Veerse Meer de perfecte plek. Geniet van het schitterende uitzicht, de haven vol boten en de mogelijkheden voor recreatie aan het water. Ook heeft Kortgene enkele historische bezienswaardigheden zoals de Nicolaaskerk. De Nicolaaskerk is speciaal vanwege zijn geschiedenis en bouwstijl. Kortgene vormt een perfecte combinatie van geschiedenis en ontspanning. Deze bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard om even voor af te stappen. 

Horecagelegenheden Kortgene

In het gezellige Kortgene kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij verschillende horecagelegenheden. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek nemen aan ’T Veeruus in Kortgene. Hier kun je ontspannen genieten van een koppie koffie of een smaakvolle lunch. Ook vind je hier de lokale gerechten met vis en mosselen met uitzicht op de haven van Kortgene. Een ander mogelijkheid is om een hapje te eten bij de Eeterij Iets Anders. Dit restaurant heeft uitgebreide menukaart en staat bekend om haar verse gerechten. Je geniet hier van de Zeeuwse producten zoals de Zeeuwse kreeft of de Zeeuwse oesters. 

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.