Huur jouw E-chopper in Hoedekenskerke en volg de Westerschelde. Ontdek wat Zeeland te bieden heeft op een unieke en leuke manier!

Heb je vragen over de voertuigen, het boeken of de mogelijkheden? Bekijk de veelgestelde vragen en lees de spelregels. Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Adresgegevens:

SGB de Buffer
Waardweg 4
4433 RW Hoedekenskerke

Je parkeert hier gratis!

Openingstijden:

ma: gesloten
di: gesloten

wo: 
12:00 – 16:00
do: 12:00 – 16:00

vr: 12:00 – 16:00

za: 10
:00 – 16:00
zo: 
13:00 – 19:00

Beschikbare voertuigen:

E-chopper
E-fatbike
E-bike

Routes

Maak je eigen route!

Ontdek Hoedekenskerke

Neem tijdens je tocht een stop bij één van de horecagelegenheden of bezienswaardigheden die de omgeving van Hoedekenskerke te bieden heeft. 

Bezienswaardigheden rondom Hoedekenskerke

In de omgeving van Hoedekenskerke zijn diverse bezienswaardigheden te ontdekken. Een absolute aanrader is Slot Baarland, op slechts 10 minuten rijden van Hoedekenskerke. Hier tref je de overblijfselen van wat ooit een prachtig kasteel was. Bezoekers kunnen de slotmuren, kasteelgracht en restanten van het slot bewonderen. Bij aankomst in Hoedekenskerke is een bezoek aan de Sint-Joriskerk een must. Deze historische kerk, hoogstwaarschijnlijk opgericht na 1290, staat bekend om zijn gotische architectuur. Tijdens de Slag om de Schelde liep de kerk schade op, maar na een volledige restauratie heeft hij zijn oorspronkelijke kleuren herwonnen.

Horecagelegenheden rondom Hoedekenskerke

Voor een smakelijke eet- en drinkervaring is Cafetaria Surf et Turf een absolute aanrader. Hier kun je, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, genieten van een prachtig uitzicht over de Westerschelde, waar imposante vrachtschepen voorbijvaren. Iets verder van Hoedenskerke, op ongeveer 15 minuten rijden, bevindt zich Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant. Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met onder andere heerlijke pannenkoeken, salades, ijscreaties en meer. Daarnaast beschikt het over een tuinterras waar je kunt ontspannen en van de zon kunt genieten.

 

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.