Huur nu jouw E-chopper in Heinkenszand en start jouw avontuur door Zeeland. Vanuit ons premium startpunt Heinkenszand rij je snel door mooie boomgaarden en weilanden.

Heb je vragen over de voertuigen, het boeken of de mogelijkheden? Bekijk de veelgestelde vragen en lees de spelregels. Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Op de Premium locatie in Heinkenszand kan je gratis parkeren en verschillende voertuigen (E-chopper, E-fatbike, E-Bike & Solex) huren en kan je ervoor kiezen om een route te rijden die wij voor je hebben uitgestippeld. Wil jij een dagje ontspannen de omgeving verkennen? Boek dan nu jouw voertuigen!

Adresgegevens:

Funbike verhuur Heinkenszand
Heinkenszandseweg 56a
4451 RD Heinkenzand

Je parkeert hier gratis!

Openingstijden:

ma: 08:00 – 22:00
di: 
08:00 – 22:00
wo: 
08:00 – 22:00
do: 
08:00 – 22:00
vr: 
08:00 – 22:00
za: 
08:00 – 22:00
zo: 
08:00 – 22:00

Beschikbare voertuigen:

E-chopper
E-fatbike
E-bike
Solex

Ontdek Heinkenszand

Vanaf het startpunt Heinkenszand sta je binnen 15 minuten aan de Westerschelde en zie je grote vrachtschepen langskomen onderweg naar de haven van Antwerpen. Of, trek richting Goes en bekijk de mooie en gezellige binnenstad. Met het huren van een E-chopper in Heinkenszand ontdek je het moois dat Zeeland te bieden heeft op een unieke manier. Neem tijdens je tocht een stop bij één van de horecagelegenheden of bezienswaardigheden die de omgeving van Heinkenszand te bieden heeft. 

Horecagelegenheden rond Heinkenszand

In Heinkenszand zijn er verschillende eetgelegenheden waar je kunt ontspannen met een hapje en een drankje. Maak tijdens je verkenning zeker een tussenstop bij De Schaapskooi! Geniet hier van een smakelijke lunch, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Bewonder ook de dieren die vrij rondlopen in de weides. Een andere optie om een hapje te eten is
het restaurant-Brasserie Stellenplas. Hier kun je ’s avonds genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje, met uitzicht op het water. 

Bezienswaardigheden rond Heinkenszand

Er zijn veel boomgaarden in de omgeving van Heinkenszand. Een echte aanrader is het rijden van de boomgaardroute, zeker in de lente wanneer de appel-, peren- en kersenboomgaarden in volle bloei staan. Vergeet tijdens je tocht niet om het dorp Heinkenszand zelf te verkennen, waar je kunt genieten van de prachtige historische gebouwen zoals de kerken en molen in Heinkenszand.

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.