Huur een E-chopper vanaf Schouwen-Duiveland. Start jouw route door Zeeland vanaf de Schelphoek en ontdek al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Helm op, sleutel erin en gaan!

Heb je vragen over de voertuigen, het boeken of de mogelijkheden? Bekijk de veelgestelde vragen en lees de spelregels. Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Adresgegevens:

Restaurant de Schelphoek
Serooskerkseweg 24
4327 SE Serooskerke (Schouwen-Duiveland)

Je parkeert hier gratis!

Openingstijden:

ma: 09:30 – 17:00
di: 09:30 – 17:00

wo: 09:30 – 17:00

do: 09:30 – 17:00

vr: 09:30 – 17:00

za: 09:30 – 17:00

zo: 09:30 – 17:00

Beschikbare voertuigen:

E-chopper
E-fatbike
E-bike

Route

Maak je eigen route!

Ontdek Serooskerke

Neem tijdens je tocht een stop bij één van de horecagelegenheden of bezienswaardigheden die de omgeving van Serooskerke te bieden heeft. 

Bezienswaardigheden Serooskerke

Serooskerke op Schouwen-Duiveland herbergt diverse bezienswaardigheden die het ontdekken waard zijn. Je kunt allereerst een tocht doen door de Schelpenhoek, een prachtig natuurgebied met kronkelende kreken. Dit gebied ontstond als gevolg van de dijkdoorbraak in 1953 en herbergt nu een rijke diversiteit aan flora en fauna, waaronder maar liefst 60 verschillende vogelsoorten, variërend van uilen en nachtegalen tot spechten. In het hart van Serooskerke staat de indrukwekkende Sint-Allardskerk, rijk van geschiedenis. In 1575 werd de kerk geplunderd en in brand gestoken door de Watergeuzen, de kerk is daarna weer hersteld. De zware schade veroorzaakt door de watersnoodramp van 1953 bracht opnieuw restauratiewerkzaamheden met zich mee, waardoor de kerk zijn pracht behield. Een bezoek aan deze historische plek is dan ook meer dan de moeite waard!

Horecagelegenheden Serooskerke

Voor een smakelijke maaltijd kun je terecht bij Hotel Restaurant de Schelphoek, gelegen in het betoverende natuurgebied met prachtige bossen en kreken van het nationaal park Oosterschelde. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes, zowel voor de lunch als het diner. Het restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken met een gevarieerd aanbod van vlees, vis en vegetarische opties. Indien je op zoek bent naar een snelle hap, is een tussenstop bij de Fritureluur een aanrader. Hier kun je plaatsnemen op een van de tuinbanken en genieten van smakelijke frietjes of even pauzeren met een verkoelend ijsje.

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.