Voor het allerleukste dagje weg!

Solex huren Zeeland

Nostalgisch rondrijden op een Solex

Als je op zoek bent naar een leuke en authentieke manier om de prachtige provincie Zeeland te verkennen, dan is het huren van een Solex bij Funbikes de manier. Huur de solex op het startpunt in Heinkenszand of geniet in jouw eigen regio van de solex door de solexen te laten bezorgen. Of je nu een solex wilt huren in Walcheren, Zeeuws Vlaanderen of Heinkenszand, bij Funbikes kan het geregeld worden. Start in het startpunt in Heinkenszand of laat de solex bezorgen op één van de andere startpunten of op een locatie naar wens. Neem daarvoor contact met ons op of boek hieronder alvast jouw solex.

Bij solex verhuur Zeeland kun je genieten van een mooie rit door de prachtige natuur in en dorpen in Zeeland. Op één tank kan je 50 kilometer rijden, dus voldoende om leuke plekjes te ontdekken. Uiteraard kunnen je gebruik maken van onze routes. Terwijl je rijdt, kun je genieten van de geur van benzine en het stoere geluid van de solex. De authentieke pothelm maakt de ervaring compleet. Op de authentieke solex herleef je de tijden van vroeger!

Hieronder kun je website kun je gemakkelijk een externe boekingsmodule vinden waar je direct jouw solex kunt huren. Het kan even duren voor deze geladen is, maar we verzekeren je dat het de moeite waard zal zijn.

Let op: De solexen staan alleen op het startpunt in Heinkenszand. Bezorgen naar andere startpunten of zelf een zelf uitgekozen locatie is mogelijk door contact op te nemen met ons.

Your browser does not support iframes.
Open venster in nieuw tabblad

Your browser does not support iframes.
Open venster in nieuw tabblad

Solex huren Zeeland

Bij Funbikes kun je terecht voor het huren van een Solex in Zeeland. Met onze uitgestippelde routes ontdek je de prachtige trekpleisters en gezellige horecagelegenheden van deze regio. Daarnaast bieden onze arrangementen ook mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en groepsactiviteiten op de solex.

Het is belangrijk om te benadrukken dat een brommerrijbewijs vereist is voor het besturen van een solex. Bovendien gelden dezelfde alcoholregels als bij het besturen van een auto. Bekijk hieronder eens de spelregels. Wees dus altijd verantwoordelijk en houd je aan deze regels voor een veilige en plezierige ervaring op de solex in Zeeland.

Solex huren Zeeland

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Het is verplicht om een helm te dragen op de solex.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.