Een dagje rijden op de elektrische scooter in de Zeeuwse natuur!

Elektrische scooter huren Zeeland

Stoer rijden op de elektrische scooter

Wil jij een elektrische scooter huren Zeeland? Dan ben je bij Funbikes Zeeland aan het juiste adres. De elektrische scooter is milieuvriendelijk, heeft een stoere look en heeft een grote actieradius. In vrijwel heel Zeeland kun jij een elektrische scooter huren. Huur jouw elektrische scooter op het premium startpunt in Heinkenszand of huur ze op de andere startpunten in Middelburg, Vlissingen, Goes of een van onze andere locaties in Zeeland. Je kunt de elektrische scooters ook laten bezorgen op locatie om jouw eigen route af te gaan. Neem daarvoor contact op of boek nu alvast jouw elektrische scooter.

De elektrische scooter is gelijk aan de E-chopper. Met de E-chopper (oftewel de elektrische scooter) kun je tot 50 kilometer rijden op één tank brandstof, genoeg om langs allerlei leuke plekjes te rijden. Ontdek Zeeland op de elektrische scooter met een van onze uitgestippelde routes. Tijdens de rit op de E-chopper rijd je milieuvriendelijk met een maximumsnelheid van 25 km/u. Voor het besturen van de elektrische scooter heb je een AM-rijbewijs nodig en is een helm verplicht. Huur jouw elektrische scooter bij Funbikes Zeeland en rijd stoer de natuur tegemoet!

Alles over de e-chopper

Elektro scooter huren

Voor het huren van een elektro scooter in Zeeland kun je bij Funbikes terecht. Langs de uitgestippelde routes kun je genieten van de Zeeuwse natuur en de vele pittoreske horecagelegenheden. Doordat het voertuig milieuvriendelijk is, wordt de natuur ook niet beschadigd bij gebruik. Bij de elektrische scooter zijn ook verschillende arrangementen verkrijgbaar. Geniet bijvoorbeeld van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere groepsactiviteiten op de vlugge elektrische scooter.

Bij een elektrische scooter huren Zeeland komen verschillende regels kijken. Er is een helm verplicht, deze is inbegrepen in de prijs. Voor het besturen van de E-chopper heb je een brommerrijbewijs (AM) nodig. Dat betekend dat dezelfde alcoholregels gelden als bij het besturen van een elektrische scooter als bij het besturen van een auto. Wees dus verstandig en volg de regels voor een plezierige beleving op de elektrische scooter!

E-choppers op locatie

Elektrische scooter kopen?

Wil je nog meer kilometers maken op de elektrische scooter? Bekijk dan de mogelijkheid om de E-chopper te kopen. Bekijk de website voor de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie.

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Het is verplicht om een helm te dragen op de solex.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.