Ontdek het mooiste van Zeeland

Vindt jouw route

Westerschelde Route

Start: Funbikes Heinkenszand
Afstand: 50 km 
Tijdsduur: 4 uur
Duur route: Middag of hele dag
Horeca: Ruim voldoende
Omschrijving: Maak een rondrit door Zuid-Beveland en rijd langs prachtige boomgaarden, dijkjes, meidoornhagen en landbouwpercelen. Deze route is extra mooi wanneer de boomgaarden volop in bloei staan. Dankzij de vele horecagelegenheden kan je de route in een middaggedeelte rijden of uitsmeren over een hele dag.

boomgaard

Boomgaard Route

Start: Funbikes Heinkenszand
Afstand: 30 km
Tijdsduur: 3 uur
Duur route: Ochtend of middag
Horeca: Voldoende
Omschrijving: In de lente staan de prachtige boomgaarden in volle bloei. Geniet van de natuur (die gevormd is door dijken en landbouwpercelen) en het centrum van Heinkenszand. Zo mag een rondje rond de kerk en molen niet missen. Geniet ook van de horeca gelegenheden die Natuurpark De Schaapskooi te bieden heeft. 

Midden-Zeeland Route

Start: Funbikes Middelburg
Afstand: 50 km
Tijdsduur: 4 uur
Huurperiode: Middag of hele dag
Horeca: Ruim voldoende
Omschrijving: Vanuit Middelburg kan je twee schiereilanden ontdekken: Walcheren & Zuid-Beveland. Langs het Veerse Meer en vliegveld Midden-Zeeland rijd je door de uitgestrekte polder naar Schaapskooi Zeeland voor een tussenstop. Vervolgens rij je via Arnemuiden terug naar Middelburg.

Veere - Domburg route

Start: Funbikes Middelburg
Afstand: 50 km
Tijdsduur: 4 uur
Huurperiode: Middag of hele dag
Horeca: Ruim voldoende
Omschrijving: Geniet van een heerlijke ronde door Walcheren. Pittoreske Veere is de eerste plaats waar je doorheen rijdt, Veere kenmerkt zich door de vele horecagelegenheden. Daarna rijd je verder naar het toeristische plaatsen zoals Oostkapelle en Domburg. Vervolgens rijd je door het uitgestrekte polder landschap terug naar Middelburg.

Breskens route e-chopper

Kustlijn Sluis Route

Start: Funbikes Nieuwvliet
Afstand: 50 km
Tijdsduur: 4 uur
Huurperiode: Middag of hele dag
Horeca: Ruim voldoende
Omschrijving: Vanuit Nieuwvliet rij je naar Groede en door de Groese polder, een mooie groene omgeving. Vervolgens rij je langs de Zeeuwse kust tot en met Cadzand-Bad. Geniet van de duinen en de prachtige vergezichten. Er zijn voldoende horecagelegenheden op de route. Langs leuke plaatsjes zoals Sluis en Oostburg rij je terug naar Nieuwvliet.

Zuid-Beveland Route

Start: Funbikes Kortgene
Afstand: 50 km
Tijdsduur: 4 uur
Huurperiode: Middag of hele dag
Horeca: Ruim voldoende
Omschrijving: Vanaf Kortgene steek je het water over om het uigestrekte landschap in de zak van Zuid-Beveland te ontdekken. Na het aandoen van de haven van Wolphaartsdijk tour je onderlangs Heinkenszand naar de Schaapskooi Zeeland voor een tussenstop. Vanuit hier rij je via ‘s-Heer Hendrikskinderen terug naar Kortgene.

Zoutelande - Domburg

Start: Funbikes Vlissingen
Afstand: 50 km
Tijdsduur: 4 uur
Duur route: Middag of hele dag
Horeca: Ruim voldoende
Omschrijving: Tijdens deze route geniet je optimaal van de Walcherse kust! Je rijdt langs of over de duinen van Vlissingen via Zoutelande en Westkapelle naar Domburg. Geniet van de wind door je haren én veel terrasjes! Vervolgens rij je tussen de weilanden via Aagtekerke en Middelburg naar Vlissingen.

Plan je eigen route

Start & finish: Naar keuze
Afstand: Maximaal 50 km
Tijdsduur: Maximaal 1 dag
Duur route: Ochtend, middag of hele dag!
Horeca: Afhankelijk vanwaar jullie de route plannen;).
Omschrijving: Wil je een zelfgekozen route afleggen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, puzzeltocht of familiedag? Wij bezorgen de E-choppers, Solexen en E-fatbikes in heel Zeeland.

Jouw route door Zeeland

Zeeland is een bijzonder en mooi landschap om te ontdekken op de E-chopper. De mooiste provincie van Nederland (dat is tenminste wat wij vinden…) bied van alles wat, historische steden & dorpen, toeristische plaatsen zoals Oostkapelle en Cadzand-Bad afgewisseld door uitgestrekte polders en mooie uitzichten over de Noordzee, Oosterschelde en Westerschelde.

Zuid-Beveland kenmerkt zich dankzij opeenvolgende periodes van landwinning en overstromingen door dijken rond polders. 
De Zak van Zuid-Beveland – een groot fruitteeltgebied (met name zwarte bessen, appels en peren), geheel gelegen in de gemeente Borsele. Vooral in de lente erg geliefd vanwege de bloeiende fruitbomen. Bovendien is het gebied erg in trek vanwege zijn kleinschalige landschap waarbij kleine landbouwpercelen omringd worden door dijken en meidoornhagen. Walcheren is erg gewild door de prachtige kust, de hoogste duinen van Nederland en de vele horeca gelegenheden. Net wat meer landinwaarts vindt je historische steden zoals Vlissingen, Middelburg, Arnemuiden en Veere. Daarnaast vindt je ook leuke bezienswaardigheden op Walcheren zoals de Boulevard in Vlissingen, Vliegveld Midden-Zeeland nabij Arnemuiden en de vismijn in Vlissingen. Zeeuws-Vlaanderen kenmerkt zich door het uitgestrekte gebied en de schitterende kustlijn. 

Ontdek het mooie Zeeland op de E-chopper! Kies een startpunt naar keuze en kies een route uit onderstaand overzicht of creëer je eigen route.

Compleet ontzorgd

Geniet van een ontspannend dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel en milieuvriendelijk genieten

Bijzondere routes

Ontdek Zeeland
op zijn mooist

Arrangementen

Maatwerk voor zowel bedrijven als particulieren