Ontdek het mooiste van Zeeland

Routes

Zuid-Beveland is een schiereiland in het midden van de Nederlandse provincie Zeeland en ligt tussen de Oosterschelde en de Westerschelde.  Door opeenvolgende periodes van landwinning en overstromingen kenmerkt het grootste deel van Zuid-Beveland zich door dijken rond polders. 
De Zak van Zuid-Beveland – een groot fruitteeltgebied (met name zwarte bessen, appels en peren), geheel gelegen in de gemeente Borsele. Vooral in de lente  erg geliefd vanwege de bloeiende fruitbomen. Bovendien is het gebied erg in trek vanwege zijn kleinschalige landschap waarbij kleine landbouwpercelen omringd worden door dijken en meidoornhagen.

Lange route

Maak een rondrit door Zuid-Beveland en rijd langs de prachtige boomgaarden naar de kust en geniet van de zilte lucht en het uitzicht. Op de terugweg rijd je door een prachtig landschap afgewisseld door dijken, landbouwpercelen en meidoornhagen. Om deze route af te leggen heb je een hele dag nodig (09:30 – 17:00). Bij de verschillende horeca partners kunt u genieten van wat lekkers. 

Korte route

In de lente staan de prachtige boomgaarden in volle bloei. In de omgeving staan voornamelijk appel- en perenbomen, daarnaast wordt er ook veel zwarte bessen geteeld. Geniet van de natuur (die gevormd is door dijken en landbouwpercelen) en het centrum van Heinkenszand. Zo mag een rondje rond de kerk en molen niet missen. De route leg je af in één dagdeel. Onderweg geniet je natuurlijk van een terrasje. 

Rondje Zeeland

Wil je liever een zelfgekozen route afleggen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of familiedag? Zo bespaar je reistijd en genieten jullie meer! Maak zelf een leuke puzzeltocht of zoek andere leuke routes in Zeeland of zelfs verderop in Nederland. Wij bezorgen de E-choppers, Solexen en E-fatbike namelijk door heel Nederland. Bekijk de tarieven of vraag een offerte op maat aan. 

Compleet ontzorgd

Wij regelen alles voor een ontspannen dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel genieten van de rust op een E-chopper

Bijzondere routes

Ontdek Zuid-Beveland
op zijn mooist

Op locatie

Start jouw route op iedere locatie binnen Zeeland