"Heerlijk ochtendje gehad op de e-choppers. Makkelijk te boeken via de website en snel antwoord via Whatsapp. Naar het water en de theetuin gereden, zeker een aanrader!"
5/5

Sanne Bakker

"Een hele leuke dag gehad met mijn collega's. Goed geregeld. De e-choppers kwamen op locatie, op de afgesproken tijd en werden weer netjes opgehaald nadien. Voor herhaling vatbaar!''
5/5

Rebecca van Rijswijk"Afgelopen zaterdag met vrienden een mooie ronde van 50 km gemaakt door Zuid-Beveland met de e-chopper. Vriendelijke ontvangst en een route over rustige maar fraaie Zeeuwse weggetjes. Zeker leuk om eens te doen met vrienden of familie en geschikt voor alle leeftijden!"
4.5/5

Steven van der Haas

"Geweldige middag gehad met 12 man op zowel de solexen als de E-Choppers. weer was iets minder maar met regen poncho's aan prima te doen. (Misschien een idee om die voor een klein bedrag ook aan te bieden bij de verhuur) zeker een aanrader! Ook een geweldige service! We konden de solexen bij het klokhuis achter laten waar ze werden opgepikt door P&P verhuur."
5/5

Chris Joziasse

"Super leuke tour gemaakt met vriendinnen!"
5/5

Flore Vulto

"Kapotte E-chopper mee gekregen. Waardoor de rit niet goed te rijden was. Tot 12:30 gehuurd en ze om 12:00 al terug moeten brengen."
1/5

Thijs Botteram

''Leuk, vooral prettig dat het goed weer was."
5/5

Rens Maljers

"Super vriendelijk en goede service. Fijne e-choppers om de buurt mee te verkennen doordat ze geruisloos zijn met een rustige en ontspannen sfeer."
5/5

Roy van Doremalen

"Super geregeld, snelle reactie, vriendelijk en duidelijk! Aanrader!"
5/5

Amanda Plasschaert

"Gewoon erg goed. Elektrische shoppers zijn geweldig. Alles heel snel geregeld en goede afstemming. Deze club heeft mijn aanbeveling. Top."
5/5

Dimmy van Zanten

"Prima geregeld, leuke dag gehad en een goede service. Een aanrader!"
5/5

Familie Geschiere

"Telefoon word bijna niet opgenomen en elke vraag leek teveel moeite, gelukkig elders geslaagd."
1/5

Johan Groot