Stoer & Comfortabel

Comfortabel elektrisch met een stoere uitstraling

Voldoet aan alle regels

Voldoet o.a. COC, CVO, ECC, en RDW criteria

1200 watt E-motor

Een krachtige motor met een actieradius van 70 km

Verwisselbare accu

Even de accu verwisselen en je kunt weer verder!

De P&P e-chopper maakt gebruik van een onderhoudsvrije 1200 watt elektromotor, zodat u jarenlang kunt genieten zonder extra onderhoudskosten. Met deze krachtige motor zijn heuveltjes geen enkel probleem!

De e-chopper voldoet aan de Euro-4 norm en wordt standaard geleverd met stuurslot, digitale display, knipperlichten, spiegels, verstelbare verlichting en alarm. 

Met zo’n opvallende scooter is het belangrijk dat je deze met een gerust hart overal kan parkeren. Daarom is een alarm geïntegreerd die bij beweging afgaat en direct het achterwiel blokkeert. 

Bekijk hieronder de uitgebreide specificaties en de prijslijst. 

Comfortabel en bijna geluidloos rijden met de P&P e-chopper, wie wil dat niet? Met deze betrouwbare e-chopper met verwisselbare 20Ah/60V accu legt u zonder moeite grotere  afstanden af.

De e-chopper is niet alleen een lust voor het oog, maar ook qua rijeigenschappen is deze elektrische scooter puur genieten! 

Door de geveerde voorvork en brede banden met diep profiel ligt de e-chopper comfortabel op de weg en wordt de remweg bij een noodstop aanzienlijk verkort. Dit komt mede door de krachtige hydraulische schijfremmen. 

Specificaties

U heeft de keuze uit e-choppers met een zwart, blauw of rood spatbord. Bij aanschaf van een e-chopper leveren wij deze volledig gemonteerd af. Je hebt keuze uit een snor-(blauw kenteken) en brom-uitvoering (geel kenteken).

De aanschafprijs van een P&P e-chopper in zowel de bromfiets (geel kenteken) als de snorfietsvariant (blauw kenteken) komt inclusief tenaamstelling, montage en aflever-/transportkosten uit op € 2.300,-.