E-chopper kopen

De E-chopper van Funbikes Zeeland is de Tesla onder de elektrische scooters.
Het model is voorzien van vele technische hoogstandjes en voldoet aan strenge eisen. De E-choppers zijn verkrijgbaar in de ‘snor’ versie (blauw kenteken) en ‘brom’ versie (gele kenteken).
De verkoopprijs voor een gele versie of blauwe versie is gelijk. 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De e-choppers van Spyderwheelz uit de REGULAR Edition zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Wil je een meer exclusieve en premium look? Kies dan voor de Black Edition serie. Deze is verkrijgbaar in 8 kleuren en heeft een uniek volledig zwart frame.
Spyderwheelz e-chopper
Stoer & Comfortabel

Comfortabel elektrisch met een stoere uitstraling

Voldoet aan alle regels

Voldoet o.a. COC, CVO, ECC, en RDW criteria

1200 watt E-motor

Een krachtige motor met een actieradius van 70 km

Verwisselbare accu

Even de accu verwisselen en je kunt weer verder!

70 kilometer actieradius

Comfortabel en bijna geluidloos rijden met de P&P e-chopper, wie wil dat niet? Met deze betrouwbare e-chopper met verwisselbare 20Ah/60V accu kan je zonder moeite grotere afstanden afleggen. De P&P e-chopper is voorzien van een onderhoudsvrije 1200 watt elektromotor, zodat je jarenlang kunt genieten zonder extra onderhoudskosten. Met deze krachtige motor zijn heuveltjes geen enkel probleem!

Van alle gemakken voorzien

De e-chopper voldoet aan de Euro-4 norm en wordt standaard geleverd met stuurslot, digitale display, knipperlichten, spiegels, verstelbare verlichting en alarm. Met zo’n opvallende scooter is het belangrijk dat je deze met een gerust hart overal kan parkeren. Daarom is een alarm geïntegreerd die bij beweging afgaat en direct het achterwiel blokkeert. 

Stoere uitstraling en uitstekend rijcomfort

Door de geveerde voorvork en brede banden met diep profiel ligt de e-chopper comfortabel op de weg en wordt de remweg bij een noodstop aanzienlijk verkort. Dit komt mede door de krachtige hydraulische schijfremmen. 

Specificaties

Je hebt de keuze uit e-choppers met een zwart, blauw of rood spatbord. Bij aanschaf van jouw e-chopper leveren wij deze volledig gemonteerd af. Je hebt keuze uit een snor-(blauw kenteken) en brom-uitvoering (geel kenteken).

De aanschafprijs van een P&P e-chopper in zowel de bromfiets (geel kenteken) als de snorfietsvariant (blauw kenteken) komt inclusief tenaamstelling, montage en aflever-/transportkosten uit op € 2.300,-.