Op deze pagina wordt een externe boekingsmodule geladen. Het kan even duren voor deze geladen is. Een Solex huren in Zeeland doe je bij Funbikes. Wil je een solex huren in Walcheren, een solex huren in Zeeuws Vlaanderen of juist een solex huren in Heinkenszand; waar je ook solex wilt rijden, Funbikes heeft een locatie voor jou. Bekijk de vele startpunten en kies waarvandaan jij op de solex vertrekt.

Bij de Solexverhuur in Zeeland kun jij op de solex voor 50 kilometer lang genieten van de geur van benzine, het stoere geluid van de solex, de prachtige pothelm en natuurlijk van elkaar. Op de authentieke solex herleef je tijden van vroeger via een route die wij voor jou hebben uitgestippeld (of een eigen route). Wil je een solex huren in Zeeland? Boek dan nu jouw voertuigen! Heb je vragen? Bekijk dan de veel gestelde vragen of lees de spelregels.

Het startpunt van deze locatie is:
Funbikes Heinkenszand
Heinkenszandseweg 56a
4451 RD Heinkenszand

Your browser does not support iframes.
Open venster in nieuw tabblad

Your browser does not support iframes.
Open venster in nieuw tabblad

Solex huren Zeeland

Een Solex huren in Zeeland is een eenvoudige opgave bij Funbikes. Huur een Solex in Heinkenszand en kom via uitgestippelde routes langs trekpleisters van Zeeland en langs vele horecagelegenheden. Kies als bedrijfsuitje voor een Solextour in Zeeland of kies er bij het vrijgezellenfeest voor om een Solex te huren in Zeeland. Door onze arrangementen kan jij ook genieten van een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsactiviteit op de solex.

Wie wil er nou geen solex rijden in Zeeland? Let wel op! Een solex is een voertuig en er is een brommerrijbewijs voor nodig. Hierbij gelden dezelfde alcoholregels als bij het besturen van een auto.

Spelregels

Houd rekening met het volgende:

  • Alle voertuigen zijn geschikt om maximaal 50 km af te leggen per dag.
  • Prijzen zijn van toepassing ongeacht het aantal deelnemers.
  • Voor alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.
  • Bij het overschrijden van de verhuurtijd zal een boete in rekening gebracht worden.