Voor het leukste dagje weg!

Start jouw avontuur!

Bekijk de startlocaties en boek direct!

Start jouw avontuur bij Funbikes Zeeland! We bieden verschillende plekken aan waar jij jouw tourtocht op de E-chopper, E-fatbike, E-bike of Solex kan starten. Kies voor het premium startpunt Heinkenszand en geniet van het prachtige fruitteeltgebied en de Oosterschelde in Zuid-Beveland of voor één van de andere locaties.

Klik op een van de locaties en start jouw avontuur!

Bekijk meer informatie over de Funbike startpunten

Historisch

Startpunt Middelburg

Wil jij de Zeeuwse hoofdstad beter leren kennen? Kom dan naar Walcheren en rijdt door de historische binnenstad of langs de prachtige havens van Middelburg. Maak een uitstapje naar havenstad Vlissingen, pittoreske stadje Veere of vissersdorp Arnemuiden. Genoeg te beleven en te zien! 

Zuid-Beveland

Premium startpunt Heinkenszand

Vanuit de locatie in Heinkenszand kunnen we jou alle voertuigen aanbieden (de E-chopper, E-fatbike & de authentieke solex)! Daarnaast hebben we een aantal routes vanuit deze locatie voor jou gepland, zo ben je zeker van een mooie route met diverse eetgelegenheden onderweg.

Yerseke op de E-chopper ontdekken

Oosterschelde

Startpunt Yerseke

Wil je graag de wind door je haren laten vliegen en geniet van de zilte lucht? Boek dan jouw funbikes in Yerseke! Rij je eigen gekozen route langs de Oosterschelde en geniet van het uitzicht. Je kan natuurlijk ook langs het kanaal van Zuid-Beveland rijden of het dorp Yerseke verkennen.

Vlissingen boulevard

Westerschelde

Startpunt Vlissingen

Vanaf waar kan je de Zeeuwse kust beter verkennen dan vanaf dé havenstad van Zeeland? Rij een rondje over de boulevard en geniet van het uitzicht over de Westerschelde. Vanaf Vlissingen rij je langs de kust richting Oostkapelle, geniet van de zee, strand en het bos! 

Noord-Beveland

Startpunt Kortgene

Ontdek de mooiste plekjes door de groene velden van Noord Beveland. Vergeet niet een terrasje te pakken langs het water of een frisse duik te nemen in het Veerse Meer of de Oosterschelde! Een tocht langs de Oosterschelde verloopt via de Zeelandbrug naar de stormvloedkering van Nederland.

Zak van Zuid-Beveland

Startpunt Hoedekenskerke

De Zak van Zuid-Beveland is een uniek stukje Zeeland met kronkelige dijkjes die tussen oneindige rijen met fruitbomen en uitstrekt polderlandschap door meanderen. Langs de Westerschelde vind je voldoende bankjes om te genieten van het uitzicht op de Westerschelde.

Zeeuws-Vlaanderen

Startpunt Nieuwvliet

Ook in Nieuwvliet kan je een rondje rijden op onze stille en gemakkelijk te besturen E-choppers! Een middagje rond toeren in Zeeuws-Vlaanderen is een hele beleving. Ontdek de Groese polders en geniet van de flora en fauna. Ook biedt de Zeeuws-Vlaamse kust een mooi uitzicht met verfrissende zilte lucht. 

Zeeuws-Vlaanderen

Startpunt Sluis

Sluis is een prachtig historisch vestingstadje om te verkennen met de E-chopper. Er zijn meer dan genoeg gelegenheden om onderweg bourgondisch te genieten! Sluis ligt vlakbij de grens met België, dus je kunt er een internationale dagtrip van maken naar bijvoorbeeld het natuurpark het Zwin.

Zeeland

Bezorging op locatie

Wil je je route beginnen op een locatie naar keuze? Bijvoorbeeld gewoon thuis of op de boulevard in Vlissingen? In overleg kunnen wij tot wel 250 E-choppers leveren door heel Zeeland. Bepaal zelf je route of laat ons helpen met het uitzoeken van de beste route voor jouw reis.

Serooskerke Schouwen Duiveland

Schouwen-Duiveland

Startpunt Serooskerke (SD)

Hou je van rust, plat landschap en dus een ver uitzicht? Kies dan om je E-chopper te huren in Serooskerke in Schouwen-Duiveland. Rij een mooie ronde langs de kust (en vergeet niet een terrasje te pakken in Burg-Haamstede of Renesse) en geniet van de prachtige uitzichten. 

 

Compleet ontzorgd

Wij regelen alles voor een ontspannen dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel genieten van de rust op een E-chopper

Bijzondere routes

Ontdek Zeeland
op zijn mooist

Op locatie

Start jouw route op iedere locatie binnen Zeeland