Voor het leukste dagje weg!

Start jouw E-chopper avontuur

Start jouw E-chopper avontuur bij Funbikes Zeeland! We bieden verschillende plekken aan waar jij jouw tourtocht op de E-chopper, E-fatbike, E-bike of Solex kan starten. Kies voor het premium startpunt Heinkenszand en geniet van het prachtige fruitteeltgebied en de Oosterschelde in Zuid-Beveland of voor één van de andere locaties.

Bekijk de startlocaties en boek direct

Bekijk meer informatie over de Funbike startpunten

Zuid-Beveland

Premium startpunt Heinkenszand

Vanuit de locatie in Heinkenszand kunnen we jou alle voertuigen aanbieden (de E-chopper, E-fatbike & de authentieke solex)! Daarnaast hebben we een aantal routes vanuit deze locatie voor jou gepland, zodat je zeker weet dat je een mooie route rijdt en leuke terrasjes en eetgelegenheden tegenkomt! Geniet van de prachtige boomgaarden en van het uitzicht over de Westerschelde. 

Vlissingen boulevard

Westerschelde

Startpunt Vlissingen

Vanaf waar kan je de Zeeuwse kust beter verkennen dan vanaf dé havenstad van Zeeland? Rij een rondje over de boulevard en geniet van het schitterende uitzicht over de Westerschelde richting Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf Vlissingen rij je langs de kust richting Oostkapelle, geniet van de zee, strand en het bos! Daarna rij je binnendoor terug naar Vlissingen.

Yerseke op de E-chopper ontdekken

Oosterschelde

Startpunt Yerseke

Wil je graag de wind door je haren laten vliegen en geniet van de zilte lucht? Boek dan jouw funbikes in Yerseke! Rij je eigen gekozen route langs de Oosterschelde en geniet van het uitzicht. Je kan natuurlijk ook langs het kanaal van Zuid-Beveland rijden of Yerseke verkennen.

Historisch

Startpunt Middelburg

Wil jij de Zeeuwse hoofdstad beter leren kennen? Kom dan naar Walcheren en rijdt door de historische binnenstad of langs de prachtige havens van Middelburg. Maak een uitstapje naar havenstad Vlissingen, pittoreske stadje Veere of vissersdorp Arnemuiden. Genoeg te beleven en te zien! 

Noord-Beveland

Startpunt Kortgene

Ontdek de mooiste plekjes door de uitgestrekte groene velden van Noord Beveland. Vergeet niet een terrasje te pakken langs het water of een frisse duik te nemen in het Veerse Meer of de Oosterschelde! Een tocht langs de Oosterschelde neemt je mee vanaf de ‘eindeloze’ Zeelandbrug naar een van de moderne wereldwonderen; de Oosterscheldekering. 

Zeeuws-Vlaanderen

Startpunt Nieuwvliet

Ook in Nieuwvliet kan je een rondje rijden op onze stille en gemakkelijk te besturen E-choppers! Een middagje rond toeren in Zeeuws-Vlaanderen is een hele beleving. Ontdek de Groese polder, een mooie groene omgeving. Daarnaast biedt de Zeeuws-Vlaamse kust mooie vergezichten en een verfrissende zilt lucht. De Waterdunen in Breskens is ook een aanrader!

Zak van Zuid-Beveland

Startpunt Hoedekenskerke

De Zak van Zuid-Beveland is een uniek stukje Zeeland met kronkelige dijkjes die tussen oneindige rijen met fruitbomen en uitstrekt polderlandschap door meanderen. Langs de Westerschelde vind je voldoende bankjes om te genieten van het uitzicht op de Westerschelde en de grote vrachtschepen die daar voorbijkomen op weg naar Antwerpen. Ontdek de uitgestrekte polder van Zuid-Beveland op de E-chopper.

Zeeuws-Vlaanderen

Startpunt Sluis

Sluis is een prachtig historisch vestingstadje om te verkennen met de e-chopper. Er zijn meer dan genoeg gelegenheden om onderweg bourgondisch te genieten! Sluis ligt vlakbij de grens met België, dus je kunt er een mooie internationale dagtrip van maken. Geniet van de rustgevende natuur bij Retranchement of natuurpark Het Zwin, net over de grens. Een unieke manier om de schoonheid van Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken!

Serooskerke Schouwen Duiveland

Schouwen-Duiveland

Startpunt Serooskerke (SD)

Hou je van rust, plat landschap en dus een ver uitzicht? Kies dan om je e-chopper te huren in Serooskerke in Schouwen-Duiveland (niet verwarren met het dorpje Serooskerke op het schiereiland Walcheren). Rij een prachtige ronde langs de kust (en vergeet niet een terrasje te pakken in Burg-Haamstede of Renesse) en geniet van de prachtige uitzichten. 
Startpunt: Restaurant de Schelphoek.

Compleet ontzorgd

Wij regelen alles voor een ontspannen dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel genieten van de rust op een E-chopper

Bijzondere routes

Ontdek Zeeland
op zijn mooist

Op locatie

Start jouw route op iedere locatie binnen Zeeland