Voor het leukste dagje weg!

Start waar jij wilt

In Zeeland hebben we verschillende plekken waar vandaan jij op de E-chopper, E-fatbike of Solex kan wegrijden. Kies voor Heinkenszand en geniet van het prachtige fruitteeltgebied in Zuid-Beveland of voor één van de andere locaties.

Hoofdlocatie Heinkenszand

Vanuit de locatie in Heinkenszand kunnen we jou alle voertuigen aanbieden! Daarnaast hebben we een aantal routes vanuit deze locatie voor jou gepland, zodat je zeker weet dat je een mooie route rijdt! Geniet van de prachtige boomgaarden en van uitzicht over de Westerschelde. 

Oosterschelde

Wil je graag de wind door je haren laten vliegen en geniet van de zilte lucht? Boek dan jouw funbikes in Yerseke! Rij je eigen gekozen route langs de Oosterschelde en geniet van het uitzicht. Je kan natuurlijk ook langs het kanaal van Zuid-Beveland rijden of Yerseke verkennen. Startpunt: Scooter Huren Zeeland.

Historisch

Wil jij de Zeeuwse hoofdstad beter leren kennen? Reis dan af naar Walcheren en rijdt door de historische binnenstad van Middelburg. Maak een  uitstapje naar havenstad Vlissingen, Pittoreske stadje Veere of vissersdorp Arnemuiden. Genoeg te beleven en te zien! Startpunt: Zeeland Aanhangwagens.

De overkant

Ook in Breskens kan je een rondje rijden op onze funbikes! Een middagje rond toeren in Breskens is al een hele beleving. Zorg ervoor dat je de vismijn, het strand en de duinen zeker niet vergeet. Ben je een natuurfan? Dan mag je de Waterdunen niet missen, combineer dit met een route door de polder. Startpunt: Frankie’s Shop.

Compleet ontzorgd

Wij regelen alles voor een ontspannen dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel genieten van de rust op een E-chopper

Bijzondere routes

Ontdek Zeeland
op zijn mooist

Op locatie

Start jouw route op iedere locatie binnen Zeeland