arrangementen bedrijfsuitje in Zeeland

Leukste bedrijfsuitje in Zeeland

Een dagje op de E-chopper is een ideaal bedrijfsuitje! Een E-chopper is gemakkelijk te besturen, na een korte uitleg kunnen jullie genieten van een mooie rit door de buitenlucht! Dankzij de elektrische aandrijving is de e-chopper geruisloos en wordt de lucht niet vervuild. Een rijbewijs is nodig om een E-chopper te besturen. Heeft één van jullie geen rijbewijs? Geen probleem! Met de stoere E-fatbike houdt je de e-choppers prima bij.

Arrangementen

Bij een gezellig dagje touren hoort natuurlijk een stop bij een terras, restaurant of allebei! In overleg met jullie kunnen we een arrangement samenstellen. We gaan graag met jullie in gesprek om jullie wensen te inventariseren.

E-chopper door Zeeland

Het is mogelijk om vanuit één van de onderstaande startpunten te vertrekken:

Bij elk startpunt parkeer je gratis! Maar, willen jullie liever opstappen bij een bedrijfslocatie of een andere plek zoals Goes of Vlissingen? Dat kan! Wij bezorgen de e-choppers ook op locatie. Bekijk hier de tarieven.

Bedrijfsuitje tot wel 250 personen!

Zoek je een bedrijfsuitje voor 15, 30 of zelfs 250(!) personen? Onze e-choppers staan voor jullie klaar. We kunnen voldoende e-choppers leveren zodat niemand achterop hoeft te zitten😉. Zelfs op locatie!

Bezorging door heel Zeeland
Met de e-chopper door de Zeeuwse natuur

Routes

Vanaf elk startpunt is er een mooie route te vinden. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om je eigen route te rijden vanaf één van onze startpunten. Houdt er rekening mee dat de e-choppers een actieradius hebben van 50 kilometer.

Genieten van de Zeeuwse natuur

Op een e-chopper is het genieten van de Zeeuwse weilanden, boomgaarden, dijken, duinen en het water! Ontdek plaatsen waar je niet vaker bent geweest in Zeeland of pak de Zeelandbrug mee op de route met een prachtig uitzicht over de Oosterschelde.

Zijn jullie klaar voor een bedrijfsuitje waar iedereen van kan genieten? Neem contact met ons op en natuurlijk beantwoorden we graag al jullie vragen.