Ook voor de allerjongsten

Op aanvraag kunnen wij diverse soorten kinderzitjes monteren op Funbikes E-choppers. Van klein tot groot er zijn diverse mogelijkheden! voor de aller kleinste kunnen we het zitje voorop monteren, voor de wat grotere zijn er verschillende zitjes achterop. Met onze E-fatbike kan elke leeftijd mee, zowel de oudere kinderen en degene zonder rijbewijs.

Vrijgezellenfeest

Wil je een leuke dag organiseren voor een vrijgezellenfeest, kom dan solex of e-chopper rijden. We hebben een prachtige solex routes uitgestippeld voor jullie vrijgezellenfeest. Speciaal voor de vrijgezel hebben we eventueel ook een speciale solex eventueel voorzien van leuke borden. Ook hebben wij iedere tour een aantal routes beschikbaar hierin zijn uiteraard diverse mogelijkheden verwerkt voor leuke tussenstops.

Funbike Zeeland heeft de beschikking over Solexen, e-choppers & e-fatbikes en kan zowel losse verhuur als compleet verzorgde uitjes aanbieden voor zowel bedrijven als particulieren. Dit eventueel in combinatie met arrangementen of uw speciale wensen. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak of een vrijblijvende offerteaanvraag.

Familie- of vriendenuitjes

Een dag of dagdeel er op uit met je vrienden of met de familie is natuurlijk al een prima plan.
Lekker er uit met een groep om eens iets te doen wat je in het dagelijks leven niet met elkaar doet. Wat is er dan leuke dan een origineel vrienduitje te ondernemen om elkaar eens op een hele andere manier mee te maken.

Ook de combinatie met een hartelijk ontvangst, geplande tussenstops en afsluitende gezellige barbecue behoord tot één van de vele mogelijkheden!

Bedrijfsuitje

Al enkele jaren neemt het aantal bedrijfsuitjes in Zeeland op de E-choppers en solexen toe. En dat is geen wonder, want juist het touren door en langs diverse bezienswaardigheden is een activiteit waarbij medewerkers letterlijk samen optrekken. Er is alle tijd om gezellig bij te praten met collega’s die je wellicht wat minder vaak spreekt. Vanzelfsprekend zijn de diverse arrangementen bij uitstek geschikt voor bedrijven/organisaties. Deze arrangementen kunnen op maat opgesteld worden en bezorgen op elk gewenste locatie is mogelijk, ook grotere groepen kunnen wij voorzien (tot 200 personen). 

Compleet ontzorgd

Wij regelen alles voor een ontspannen dagje uit

Unieke ervaring

Comfortabel genieten van de rust op een E-chopper

Bijzondere routes

Ontdek Zuid-Beveland
op zijn mooist

Op locatie

Start jouw route op iedere locatie binnen Zeeland